Löydä resursseja nopeasti ja varmasti

Epävarmojen markkinanäkymien ja vaihtelevien suhdanteiden takia yritysten voi olla vaikea ennustaa työvoimansa tarvetta. Samalla moni etsii juuri tietynlaista erityisosaamista kehittääkseen palveluitaan nopeasti. Tässä Linqit voi olla tehokkaampi ratkaisu kuin perinteinen tapa palkata työntekijä.

Päästäksesi ostamaan muiden yritysten palveluita Linqitissä, luo nopeasti ja helposti profiili, jossa kerrot yrityksestäsi. Etsintätoiminto auttaa löytämään yrityksiä, jotka vastaavat tarpeisiisi. Teet sopimuksen valitsemasi toimittajan kanssa ja tehdyn työn jälkeen voit antaa palautetta työstä.

Hommat rullaamaan – täällä voit ostaa resursseja.

Kaksi kuukautta ilmaiseksi

Kaksi ensimmäistä kuukautta ovat aina ilmaisia. Näin saat mahdollisuuden testata Linqitiä ja sen toimintoja ilman maksuja. Testikauden jälkeen päätät itse, haluatko jatkaa jäsenyyttä.

Mitä se maksaa?

Linqitin jäsenmaksu vaihtelee riippuen siitä, kuinka suuri yrityksesi on tai oletko kevytyrittäjä. Maksu on matalampi yrityksille, jonka haluavat vain myydä palveluitaan kuin yrityksille, jotka haluavat mahdollisuuden sekä osto- että myyntitoimintoon. Maksu suoritetaan ennakkoon kuudeksi kuukaudeksi kerrallaan. Kun kahden kuukauden testijakso on loppu, jäsenyys maksetaan ennakkoon seuraavaksi kuudeksi kuukaudeksi.

Valitse itsellesi sopiva paketti!

Mikä on yrityksesi vuotuinen liikevaihto?

Osto- ja myyntipalvelu

30 € kuukaudessa

Myyntipalvelu

15 € kuukaudessa

Osto- ja myyntipalvelu

40 € kuukaudessa

Myyntipalvelu

20 € kuukaudessa