Inget jobb är för litet eller för stort för Stubbtech

Oy Stubbtech Ab är företaget för dig som behöver specialister på stubbfräsning, målningsarbeten eller andra fastighetsrelaterade arbeten. Säg hej till veckans Linqit-medlem!

 

Sedan 2013 har företaget erbjudit stubbfräsningstjänster på gårdsplan och grönområden. Under årens lopp har utbudet breddats och Stubbtech erbjuder även måleritjänster, såsom målning av fasader och tak men även sprutmålning i hallar. Bakom företaget står Jens Rodas och Thomas Söderlund.

Med regionens bästa maskiner för stubbfräsning kan de ta sig an även mycket krävande och utmanande arbeten. Företaget verkar på ett stort område, till och med ända till Åland. Största delen av arbeten utförs i Österbotten, men vid behov kan Stubbtech åka även längre. 

–Lite beroende på årstiden och hur stort arbete det är fråga om, så kan vi till med rycka ut efter bara några dagar, i synnerhet när det gäller stubbfräsning. Målningsarbeten brukar kräva mera tid och planering, säger Jens Rodas.

Maj tenderar vara högsäsong för företaget och innebär arbetsfyllda dagar. Till Stubbtechs kunder hör privatpersoner, husbolag, kommuner, städer och församlingar, men också andra byggföretag. 

– För oss är varje kund viktig. Det är ingen skillnad om det är fråga om bara en stubbe eller hundra stubbar.

Marknadsföringen är den utmanande biten – att nå ut med sitt budskap via de optimala kanalerna. Här ser Stubbtech att det digitala växer. Här är Linqit en bra plattform.


Här kan du läsa mera om Stubbtech.


Stärk ditt nätverk – bli medlem i Linqit!