Myy palveluitasi Linqitin kautta

Kiireisinä aikoina tarvitaan lisävahvistusta, ja useat yritykset etsivät työvoimaa nopeasti ja lyhyisiin toimeksiantoihin. Linqitissä voit myydä palveluitasi ja löytää uusia yhteistyökumppaneita. Rekisteröidy sivuillamme ja saat käyttöösi tehokkaan ja edullisen markkinointikanavan!

Voidaksesi tarjota palveluitasi Linqitissä sinun tulee rekisteröityä ja luoda yritysprofiili, jossa kuvailet osaamistasi, tarjoamiasi resursseja ja yrityksesi hinnoittelua. Lisää mukaan myös logo ja kuva yrityksestäsi tai itsestäsi.

Kun toinen yritys etsii työvoimaa, joka sopii yhteen palveluidesi ja osaamisesi kanssa, profiilisi näkyy hakutuloksissa. Linqitin jäsenenä saat viestin, kun joku haluaa ostaa palveluitasi. Yhteistyönne jälkeen toimeksiantaja voi antaa sinulle palautetta tehdystä työstä.

Hommat rullaamaan, täällä voit myydä palveluitasi.

Kaksi kuukautta ilmaiseksi

Kaksi ensimmäistä kuukautta ovat aina ilmaisia. Näin saat mahdollisuuden testata Linqitiä ja sen toimintoja ilman maksuja. Testikauden jälkeen päätät itse, haluatko jatkaa jäsenyyttä.

Mitä se maksaa?

Linqitin jäsenmaksu vaihtelee riippuen siitä, kuinka suuri yrityksesi on. Maksu on matalampi yrityksille, jonka haluavat vain myydä palveluitaan kuin yrityksille, jotka haluavat mahdollisuuden sekä osto- että myyntitoimintoon. Maksu suoritetaan ennakkoon kuudelta kuukaudelta. Kun kahden kuukauden testijakso on loppu, jäsenyys maksetaan ennakkoon seuraavaksi kuudeksi kuukaudeksi.

Valitse itsellesi sopiva paketti!

Mikä on yrityksesi vuotuinen liikevaihto?

Osto- ja myyntipalvelu

30 € kuukaudessa

Myyntipalvelu

15 € kuukaudessa

Osto- ja myyntipalvelu

40 € kuukaudessa

Myyntipalvelu

20 € kuukaudessa

Kuka voi rekisteröityä?

Jäsenten täytyy olla joko yrityksiä, joilla on Y-tunnus tai kevytyrittäjiä, jotka käyttävät laskutuspalveluita, kuten UKKOa, Eezya tai muuta vastaavaa. Pääset jäseneksi rekisteröimällä yrityksesi Linqitin nettisivuilla.

Rekisteröidy nyt!