Viikon Linqit-jäsen: Insinööritoimisto Smeds

Kun sinä tai yrityksesi harkitsee rakentamista, tarjoaa Insinööritoimisto Smeds kaiken tarvitsemasi.


Insinööritoimisto Smedsin täyden palvelun järjestelmä tarjoaa kaiken suunnitteluun ja rakentamiseen liittyvän: budjetoinnista, kustannuslaskelmista ja rakennusluvan hakemisesta rakennuspiirustuksiin ja projektin aikataulun valvontaan. 

Insinööritoimisto on kartuttanut kokemusta erilaisissa projekteissa jo vuodesta 2014 aina uusien talojen piirustuksien luomisesta vanhempien talojen restaurointiin ja lisärakentamiseen. Toimisto ottaa työssään aktiivisesti huomioon ympäristönäkökulman ja on FISE-sertifioitu.

Talon suunnittelu ja rakentaminen on iso investointi. Silloin pitää säästää siellä missä voi ja tehdä fiksuja panostuksia silloin, kun siihen on tarve. Jos olet samaa mieltä, varaa aika Mathias Smedsille Vaasassa. Yhteyttä voit ottaa joko puhelimitse numeroihin 06-317 4200 ja 050-557 5252 tai sähköpostilla osoitteeseen mathias.smeds@msmeds.fi.