3 vinkkiä – luo unelmiesi kesätyö!

Kesä 2020 on lähempänä kuin uskotkaan! Yritykset etsivät jo nyt kesätyöntekijöitä ensi kesälle. Oletko miettinyt, että voisit työskennellä kevytyrittäjänä kesän ajan? Linqitiin voit nyt rekisteröityä myös kevytyrittäjänä, ja ottaa ohjat käsiisi kesäsi osalta. Se käy helposti, on tehokasta ja tarjoaa paljon uusia verkostoja!

 

  1. Tahdotko yhdistää opinnot lyhyisiin työkeikkoihin? Opiskelijan voi olla fiksua suorittaa kursseja myös kesällä, ja kevytyrittäjänä otat vastaan väliaikaisia kesätyökeikkoja silloin, kun sinulle sopii.

  2. Markkinoi itseäsi ja palveluitasi Linqitin kautta. Näytä alueen yrityksille, että olet olemassa, ja että olet käytettävissä tehtäviin. Työnantaja vastaa ilmoitukseesi, minkä jälkeen voitte jatkaa neuvotteluja yhdessä. Sinä itse päätät millaista työtä tahdot tehdä ja miten.

  3. Harjoittele yrittäjähenkeä. Kevytyrittäjänä työskentely on helppo tapa kokeilla yrittäjän elämää. Oman yrityksen perustaminen ei tunnukaan enää niin isolta asialta! Kevytyrittäjänä keräät vauhtia tulevaisuuteen. Työkeikoista voit laskuttaa helposti Ukko.fi:n ja muiden laskutuspalveluiden kautta. 

Tästä voit rekisteröityä kesätyönhakijaksi.