Jäsenedut

30% alennus Certumin laskutuspalveluista

Certum tarjoaa Linqitin jäsenille 30% alennuksen ainutlaatuisen laskurahoituspalvelunsa 3 ensimmäisen kuukauden hinnasta. Palvelu helpottaa asiakkaiden pitkien maksuaikojen käsittelyssä. Yritys voi itse valita, millä tavalla tahtoo rahoittaa laskunsa, ja siten vaikuttaa kassavirtaan. Certumin laskurahoituspalvelu on nopea ja yksinkertainen, ja soveltuu myös pienten yritysten käyttöön!

 

Vaasa Insider kahdeksi kuukaudeksi ilmaiseksi

Kaksikielinen taloussivusto vaasainsider.fi tavoittaa yrittäjät, päättäjät, yhteistyökumppanit ja asiantuntijat ympäri Pohjanmaan. Tarjoamme Linqitin jäsenille mahdollisuuden tutustua uutissivuston sisältöön ilmaiseksi. Kuponkikoodin saat kun olet rekisteröitynyt Linqitin jäseneksi.

 

Alcea tarjoaa kahden tunnin ilmaisen konsultoinnin laatu- ja ympäristöjohtamisen järjestelmistä

Alcea on konsulttiyritys, jonka toiminta perustuu yritysten ja organisaatioiden auttamiseen esimerkiksi

  • Metsänhoidon laatu- ympäristö- ja kestävyysjohtamisen järjestelmien kehittämisessä (ISO 9001/ISO 14001/FSC/PEFC)
  • Koulutusten järjestämisessä yllä mainittujen teemojen ympärille
  • Sisäisten ja ulkoisten tarkastusten järjestämisessä
  • Organisaation ja sen toiminnan kehittämisessä
  • Ympäristöarvioiden laatimisessa

Linqitin jäsenenä sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus saada kahden tunnin mittainen etäneuvonta yllä mainituista teemoista. Kiinnostuitko? Ota silloin yhteyttä suoraan Alceaan ja kerro tarpeistasi.