Kustmedian Thomas Bäck toivoo enemmän kevytyrittäjiä Linqitiin

Lehtitalo Kustmedian Thomas Bäck on työskennellyt freelancereiden kanssa yli 20 vuoden ajan. Vuosien saatossa heitä on ollut yhteensä satoja. 

– Meillä on parikymmentä aktiivista kirjoittajaa koko ajan. Tämä on mainio työ esimerkiksi opiskelijalle ja etsimme uusia kykyjä jatkuvasti. Tarvitaan vain uteliaisuutta, palo kirjoittamiseen ja mielellään ajokortti sekä mahdollisuus käyttää autoa, sanoo Thomas. 

Bäck on iloinen siitä, että Linqit on nyt auki myös kevytyrittäjille ja toivoo, että mahdollisimman moni yrittäjä ymmärtää käyttää kevytyrittäjyyden tarjoamia mahdollisuuksia hyväkseen. 

– Monelta freelancerilta puuttuu Y-tunnus, ja ihmisen palkkaaminen muutaman kuukausittaisen työtunnin vuoksi vaatii paljon hallintoa. Kevytyrittäjän palveluiden ostaminen säästää sekä työnantajan että -tekijän aikaa ja resursseja. 

Alan tulevaisuus näyttää hyvältä. Painetun median painosmäärät pienenevät, mutta se ei vaikuta tuotetun sisällön määrään. Vain alustat ovat vaihtuneet. Kustmedian vahvuus on siinä, että asiakkaille pystytään tarjoamaan kaikki aina ideasta toteutukseen avaimet käteen -periaatteella. 

– Sisällöntuotannon kysyntä kasvaa, ja saamme uusia asiakkaita koko ajan. Nykyisin iso osa materiaalista julkaistaan digitaalisesti, ja monet asiakkaamme ovatkin siirtyneet kokonaan digitaalisiin julkaisuihin.


Rekisteröidy täällä!


Onko sinulla kysymyksiä Linqitista?
Ota yhteyttä!

Kjell-Owe Ahlskog
+358 40 9033 904
kjell-owe.ahlskog@linqit.fi